Nyheder

Pressemeddelelse: Madkastellet åbner Kampot

Madkastellet åbner Kampot – en fransk-indokinesisk restaurant i Nordhavnen i samarbejde med hydbrid-rummet The Audo, som desuden huser hotel og design showroom.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse: Madkastellet og Zoologisk Have København skruer yderligere op for gastronomien

ZOOs store satsning på mad og drikke har båret frugt og tiltrækker nu både ny topkok til gryderne og stjernekonditor i konditoriet.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse: Spis og støt dyrene i zoo

Mandag den 18. maj slår Madkastellet dørene op til ny pop-up-restaurant. Book til brunch eller middag: 14% af omsætningen doneres til ZOOs arbejde med dyr og naturbevarelse.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse: Madkastellet rykker massivt ind på kantinemarkedet

Med underskrift på tre store kontorejendomme i Ørestad City, der har plads til 5.000 daglige brugere, melder Madkastellet sig for alvor på banen som restauratør og serviceoperatør for virksomheder.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse:Årets PULS-konference reducerer CO2 med 75%

Har du lyst til en gang grøntsagstatar? Vi bombarderes med rationelle argumenter for hvordan og hvorfor vi skal passe på klimaet og helbredet.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse:Madkastellet lancerer socioøkonomisk samarbejde med Glad

Mangel på kvalificeret arbejdskraft får Madkastellet - en af landets største mad- event- og restaurantaktører - til tænke nyt, når der skal rekrutteres personale. Madkastellet har indgået en preferred partner-aftale med Glad, hvis virke og værdisæt også matcher Madkastellets mantra om, at man som virksomhed har et socialt ansvar.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse: ZOO og topkokken Casper Sobczyk åbner dørene til Bistro panpan

Som et led i ZOOs store satsning på mad, slår Haven og den kendte, danske topkok Casper Sobczyk dørene op til Bistro panpan d. 11. april 2019 kl 12.00. panpan er en fransk-asiatisk bistro med byens vildeste udsigt.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse: Årets Bedste Cateringleverandør 2019

Møde- og eventbranchen - og en professionel fagjury - har igen stemt Madkastellet ind som 'Årets Bedste Catering-leverandør. Det er 2. gang, at Madkastellet bliver hædret med prisen, der netop er uddelt på Nordic Meetings & Events Expo i Bella Center.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse:Topkok skal sætte ZOO på det gastronomiske verdenskort

Når ZOO i april slår dørene op til hele tre nye restauranter, er en af Danmarks dygtigste kokke sat til at fyre op for komfurerne.

Læs mere

pink-arrow.svg
pink-arrow-curved.svg

Kontakt os

highlighted-background-light.svg

Kommunikation

Tlf:  3175 1213

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld